Проблемите в ЦСКА преди големия мач с Левски се увеличават с всеки изминал ден. Медицинският щаб на "червените" прави всичко възможно да вдигне левия бек Жеферсон за вечното дерби, но шансовете му да играе в неделя са минимални, пише "Меридиан мач".

Бразилецът все още не може да тренира пълноценно, след като се прибра от лагера в Испания с контузия на левия крак. Жеферсон дори носеше шина при кацането в София. На този етап той не е подновил пълноценни тренировки с отбора. Ако това не се случи до петък, южноамериканецът ще отпадне за мача с Левски.

Въпреки че Жеферсон не блестеше с изявите си през есента, той остава най-надеждната опция за левия бек. Наскоро бранителят е бил обсъждан от треньорския щаб на Атлетико Минейро, но клубът е решил да не прави постъпки за привличането му. Жеферсон има договор с армейците до лятото на 2020 година.

Припомняме, че вечното дерби може да пропусне и Кристиян Малинов, ако утре получи жълт картон при домакинството на Ботев Враца. Същото е и положението с друг ляв защитник - Ангел Лясков. Иначе мач №1 на България ще се играе в неделя от 13.00 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.