Двамата принудително заменени играчи на ЦСКА във вечното дерби Николай Бодуров и Евандро преминаха ядрено-магнитен резонанс вчера.

Изследванията на бразилеца не са били особен добри и са показали, че при него по всяка вероятност става дума за скъсване на мускул. Ако диагнозата бъде потвърдена, това значи,  че Евандро ще бъде извън игра поне 2 седмици.

В клуба обмислят да изпратят нападателя при популярната лечителка Мариана в Белград. Тя често успява да минимизира щетите от подобен род травми и да форсира връщането на футболистите. 

Бодуров пък се е разминал с по-тежка травма. При него става дума за разтежение и ще почива седмица или десетина дни. 

Така и двамата ще пропуснат двубоя със Септември на "Армията". Аут от сметките са и наказаните Чорбаджийски и Джеси. В центъра на защитата се очервата да действат Стивън Перейра и Валентин Антов.

Отляво ще е Стойчо Атанасов или Бикел. Атанасов не попадна в групата за вечното дерби заради вирус и температура, но се очаква да е на линия за мача със Септември.

Десен бек в трети пореден двубой ще е 19-годишният Иван Турицов. Отляво на атаката пък Евандро ще бъде заменен от Енрике.