Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев дада брифинг преди първия мач от плейофите в Първа лига срещу Черно море. Срещата е утре от 20.30 часа на стадион Българска армия.

"Паузата ни се отрази добре. Отсъстваха осем национали, но проведохме нормално тренировките. Отборът е готов за плейофите. За седем дни имаме три мача, групата ни не е много широка. До последно ще баражирам различни варианти за всяка една от линиите", коментира Пенев.

"Всички отбори, които играят срещу нас, са максимално мотивирани. Важното е да няма подценяване. По-добре да надценим съперник, отколкото да го подценяваме. Предстоят тежки мачове, но важно е да разпределим силите правилно", каза още Пенев.

Той е сигурен, че утрешният мач с Черно море ще бъде коренно различен от срещата в първия пролетен кръг във Варна, която ЦСКА загуби с 0:2.

"Познавам добре Черно море, мачът утре ще бъде коренно различен от това, което направихме във Варна под мое ръководство. Но нашата цел е победа и само победа. Искам тотален футбол - всички нападат и всички се защитават. Момчетата са много добре настроени и мислят само за предстоящите мачове.

Турицов пропуска заради картони, дали ще има други отсъстващи - не мога да споделям повече. Имаме още две тренировки, някои са с болежки, но все пак футболът е контактен спорт", каза Любослав Пенев.