ЦСКА е на път да се сдобие с нов кондиционен треньор в най-скоро време, пише "Меридиан мач". Става дума за човека на Любослав Пенев - Давиде Родригес. Двамата работиха заедно в ЦСКА, Литекс, националния отбор и за последно във Валенсия "Б". 

Още през миналото лято, когато Ел Голеадор беше вариант за нов треньор, той имаше условие да започне работа заедно с испанеца. Тогава двете страни не се разбраха и "червените" предпочетоха Нестор Ел Маестро. 

След като се завърна на "Армията" в началото на тази година Любо набързо измете от клуба Томас Нойберг, който дойде в ЦСКА още през 2016 г. Понастоящем с физическата подготовка на "Армейците" се занимава Кирил Динчев, който бе асистент на Нойберг. Предполага се, че той ще остане и в екипа на Давиде Родригес.

Това, че ЦСКА се нуждае спешно от нов кондиционен треньор, се видя нагледно по време на второто полувреме в мача с Лудогорец от Първа лига. Тогава "червените" видимо бяха свършили горивото и бяха притиснати от своя съперник.

Само до края на този месец на ЦСКА предстоят 5 мача, а за разлика от конкурентите си за първото място Лудогорец и Левски, "червените" единствени са и в битката за Купата на България и ще им трябва сериозна физическа издръжливост, за да се борят на двата фронта и да атакуват мечтания от феновете дубъл.