Мачът между ЦСКА и Берое ще бъде по-специален за десния защитник на гостите Иван Бандаловски, пише "Меридиан мач".

Той ще бъде своеобразен тест за бившия капитан на „червените" дали ще се върне на „Армията" през лятото. Договорът на Бандата с Берое изтича и той може да пристигне в София като свободен агент. Не е тайна, че ЦСКА има проблеми в зоната на крайните защитници, като цяла есен там не се намери точният изпълнител, като се редуваха Борис Секулич и Станислав Манолев, които вече не са в отбора.

В момента младият Иван Турицов прави отлично впечатление като десен защитник, но предвид конкуренцията и предстоящото участие на „червените" в евротурнирите на Любо Пенев ще му трябва повече опит и класа в тази зона на терена. Двамата се разминаха в ЦСКА, тъй като треньорът вече бе напуснал, когато Бандата подписа с клуба.

За сметка на това те са работили заедно в националния отбор на България, където Пенев бе селекционер. Десният бек не игра в предишния мач между двата отбора в София, когато десен бек на Берое бе Милен Желев. Сега обаче Иван Бандаловски има чудесен шанс да докаже, че силните му години във футбола още не са минали и може да изиграе отново за роден гранд.