Стойчо Стоилов остана крайно недоволен от съдийството на мача между ЦСКА и Левски, който завърши наравно 0:0. Той подчерта, че неговият отбор превъзхождаше "сините", но бе лишен съвсем умишлено от победа, което е в полза на Лудогорец. 

Запитан дали е доволен от съдийството, след като и Любослав Пенев не го коментира, Стоилов отговори: "Не че не пожела да коментира съдийството, а не бе попитан от Диема. Всичко е нагласено. Не виждат три ключови ситуации за нашия отбор. Първо не свирят дузпа, а засада, защото се чудят какво да правят. След това ни спират атака с лакът. Навсякъде това е дузпа. Съдията си изкара мача за хикс. Знаете кой е печеливш при него. Ще извадим едно видео следващите един или два дни, за да видите как сме ощетени ние. И грубости, и фаулове, и спестяване на картони, всичко!".

"В предишните два мача с Левски играхме слабо, но в този стояхме по-добре като отбор, контролирахме топката и ги превъзхождахме. Не ни позволиха да спечелим мача", добави той.

"Може би разликата (с Лудогорец) днес ще се увеличи, но имаме директен мач в София. Ще видим какво ще стане", завърши Стойчо Стоилов.