Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов остана разочарован от равенството 0:0 с Лудогорец, което запази разликата от три точки между двата отбора. Стоилов отново оплю съдиите.

"Не успяхме да спечелим мача, не реализирахме дузпата и другите създадени положения. Доминирахме през целия мач, имаше минути когато отстъпихме психологически, но то е нормално, при такъв голям залог, е нормално да се изпусне дузпа. Не успяхме второто полувреме да реализираме, в такива мачове има 2-3 ситуации, ако не ги вкараш", заяви Стоилов.

"Господин Петричев не знам да е бил футболист, за да познава футболните богове, всеки мач играем за победа, това си е в ДНК-о на ЦСКА, ще видим накрая кой ще е първи, кой ще е втори в края на сезона. По принцип съм доволен от начина на провеждането на мача и от влагането на играчите, но не съм доволен, че не победихме".

"Имаме много добри футболисти, но имаме и контузени футболисти, всеки, който време трябва да докаже, че трябва да е в ЦСКА. Не са само нашите грешки да бъде ЦСКА на това място, в първата минута имаше 1000 % дузпа, като има дузпа да се дават", добави той.

"Не си спомням това положение (в 51-ата минута на Малинов срещу Марселиньо), имаше двоен аршин, но в тяхна полза беше. Имаме достатъчно футболисти, за да може ЦСКА да спечели останалите 3 мача. Съдийството няма да го коментирам, заболя ме устата".

"Бях в чужбина, когато ми звънна Любо Пенев, той си е голям човек, той си носи отговорност за неговите решения, исках да го разубедя, но той беше категоричен".

"Винаги бях до него, не е така, имаше дребни недоразумения, но можеше да се направят по по-добър начин нещата, но това не е начина да си подадеш така оставката, но това е мое мнение. Той е много голям победител, роден победител и лидер", завърши Стоилов.