ЦСКА запази шансове за титлата, след като победи Берое с 1:0 при визитата си в Стара Загора. По този начин „червените” се възползваха от грешката на Лудогорец срещу Левски и разликата между двата тима след този 34-и кръг е само точка.

„Орлите” са лидери, а „червените” са плътно зад тях с точка по-малко. Отборът от Разград има 73 точки, а отборът от София – 72.

В този мач Тиаго вкара единственото попадение в срещата в 16-ата минута и по този начин донесе успеха на тима си.

До края на сезона има още два кръга – ЦСКА има визита на Левски и домакинство на Ботев, а Лудогорец – гостуване на Ботев и домакинство на Черно море.


Срещата започна с добро темпо и още в 4-ата минута Еуженио пробва удар от около 25 метра, който обаче не затрудни изобщо стража на „червените”.

Три минути след това домакините бяха много близо до това да стигнат до попадение. В ситуацията Чорбаджийски сякаш задържа Василев в наказателното поле, а реферът прецени играта да продължи.

Топката попадна в краката на Еуженио, който отправи много опасен удар от границата на наказателното поле и стражът на ЦСКА остана „замразен” на мястото си. Топката обаче излезе в аут.

Минути след това обаче и ЦСКА създаде нещо интересно, като Евандро принуди Перниш да прави спасяване.

Все пак в 16-ата минута гостите стигнах до попадение с което откриха резултата. Тиаго с много хубав удар от 17 метра прати топката в долния десен ъгъл на противниковата врата.

В минутите до почивката на практика не се създаде нищо кой знае колко опасно пред двете врати и двата тима си размениха по един удар.

Две минути след второто полувреме Бикел игра с ръка в наказателното поле, но реферът не посочи дузпа, тъй като е преценил, че играта не е умишлена.

В 61-ата минута Турицов фаулира Еуженио и домакините получиха пряк свободен удар от границата на наказателното поле Камбуров застана зад топката, но стреля право стената.

Броени минути след това Черниаускас на два пъти се намеси решително след удари по посока неговата врата. Вторият бе след коварен удар на Василев и рикошет.

В 71-ата минута стражът на ЦСКА спаси удар и от страна на Минчев, а до самия край нямаше повече попадения.

БЕРОЕ – ЦСКА 0:1
0:1 Тиаго 16

Берое: Перниш, Желев, Алкан, Цветков, Камбуров, Бандаловски, Меледже, Василев, Баранов (57 – Минчев), Бригидо, Еуженио

ЦСКА: Черниаускас, Турицов, Чорбаджийски, Томаш, Бикел, Пинто, Антов, Тиаго (88 - Атанасов), Евандро (65 – Джеси), Жоржиньо, Соу