ЦСКА изпрати трета поредна година без трофей и това никак не се харесва на ръководителите на „червените“. Точно заради това на „Армията“ са изключително активни на трансферния пазар и вече привлякоха класни играчи като Тони Уот, Денис Давидов, Диего Фабрини и Петър Занев. А ще има и още нови,пише "Меридиан мач". 

Сега обаче е време да се назначи и постоянен треньор. Първият вариант бе сърбинът Ненад Лалатович, но там нещата се разсъхнаха бързо. Вторият бе завръщане на Стамен Белчев. 50-годишният хасковлия, който вкара Арда за пръв път в елита на родния футбол, обаче е отказал да работи с Люпко Петровия и ще продължи авантюрата си в Кърджали.

Така сега шефовете на ЦСКА трябва бързо да намерят треньор. Те не искат грешките с кадърни, но неопитни специалисти като Едуард Йорданеску и Нестор Ел Маестро, да се повтарят и заради това много внимателно обмислят на кой да поверят отбора, който вече изглежда готов да свали Лудогорец от върха. Към днешна дата наставник се води Добри Митов, но всички решения взима консултантът в клуба Люпко Петрович. 

Сред обсъжданите имена на „Армията“ за ново лице на треньорския щаб е Христо Янев. Понастоящем той е скаут на ЦСКА, а вече е водил два пъти отбора - при последния трофей (б.а. - Купата на България през 2016 г.) и в края на миналия сезон, когато замени именно Стамен Белчев. Голям плюс за него е, че познава отлично обстановката в клуба, а освен това е любимец на феновете. Така че не е изключено именно Янев да стане треньор и да работи в тандем с Люпко Петрович.

Ако бившият футболист на отбора не се съгласи сръбската легенда да му е „шапка“, то навярно и през новия сезон ЦСКА ще бъде воден официално Добри Митов, а основните решения ще взима именно носителят на КЕШ за 1991г. и бивш наставник на Левски - Люпко Петрович. Очаква се съвсем скоро от "Армията" да обявят кой ще води претендента за титлата през новия сезон.