Голмайсторът на ЦСКА Евандро е уверен, че отборът излиза от кризата и постепенно ще показва по-добри игри.

Бразилецът, който има 5 гола от началото на сезона, вярва, че "червените" имат сили да отстрани украинския Зоря и да се класират за плейофния кръг в Лига Европа. 

"Готови сме за мачовете със Зоря и след това за Лудогорец. Трябва да сме много концентрирани срещу украинците, а след това ще мислим за Лудогорец. Трудно се играе през 3-4 дни, но имаме силен отбор, който точно в тези моменти трябва да покаже силата си. Трябва да се възстановим добре, за да може да играем на 100 процента".

"Във футбола е нормално да има спадове и възходи. Постепенно излизаме от кризата. Трябва да вярваме, че може да победим който и да е отбор по света. В днешно време футболът е доста изравнен.  Сега играя повече и започвам да показвам какво мога. Имам повече игрови минути и това ми помага да вляза в ритъм. Адаптирам се към всяка схема на игра. За мен важното е да съм на терена и да играя", коментира Евандро след награждаването за футболист на третия кръг на първа лига.

ЦСКА посреща Зоря в четвъртък на националния стадион "Васил Левски". Срещата е от 20.30 часа. Гостуването на Лудогорец е в неделя от по същото време, като и двата мача могат да се проследят на живо в Gol.bg.