В четвъртък ЦСКА ще излезе с един и същ стартов състав в трети пореден двубой, гадае вестник "Тема спорт". В реванша със Зоря Луганск армейците ще използват 11-те от първата среща с украинците (1:1) и тази с Лудогорец (0:0). 

Именно в тази конфигурация тимът показа най-добрите си игри от началото на сезона. А представянето в Разград бе най-силното в 10-те официални мача дотук - 5 в първенството и 5 в Лига Европа. Така треньорът Люпко Петрович планира да се довери на същите 11 от предходните 2 срещи, които оправдаха доверието му. 

Предстои да видим дали ЦСКА ще играе по-прибрано, или ще бъде изнесен в по-предни позиции, така както бе при гостуването в Разград. По-скоро Петрович ще предпочете втория подход и няма да прибегне до изчакване и търсене на развръзка в последните минути. Прави впечатление, че Евандро не действа редом до Coy на върха на атаката, а играе по десния фланг.

Армейците започнаха да се адаптират към новите изисквания и това си пролича в последните две срещи. Особено в Разград, където ЦСКА показа тактическа зрялост. За гостуването на Зоря няма да пътуват Бодуров и Пинто, които на този етап не попадат в сметките на Люпко Петрович. 

В Украйна червените трябва да се разпишат поне веднъж, след като инкасираха гол в домакинството си. Зоря е доста трудно преодолим у дома. Последният случай, в който е пуснал повече от едно попадение на свой терен, е бил на 12 април срещу Динамо Киев - 2:3, но луганци остават с човек по-малко в 69-ата минута.

Вчера футболистите на ЦСКА получиха изцяло почивен ден. Българите се прибраха по родните си места, а част от чужденците посетиха аквапарка в Пловдив. Сред тях бяха Coy, Евандро, Фабрини и Енрике. Тимът подновява тренировки днес, а в сряда преди обед лети с чартър за Украйна. Двубоят със Зоря е в четвъртък от 20:00 часа.