Треньорът на Зоря Луганск - Виктор Скрипник, призна, че е имало дузпа за ЦСКА при победата с 1:0 на украинците в реванш от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа. "Червените" отпаднаха с общ резултат 1:2, но с главна заслуга за това беше съдийската бригада от Франция. В средата на първото полувреме българите не получиха чиста дузпа, а при последвалата контра Иван Турицов беше изгонен с директен червен картон. 

"Знаехме, че съперникът ще търси да отбележи гол. Да не допуснем гол срещу такъв съперник е добре за нас. Естествено, помогна ни и червеният картон, но във футбола това се случва. Преди това съдията можеше да свири дузпа против нас, а в ответната атака изгони играч на съперника. Това беше и решаващия момент в мача - неотсъдената дузпа и червеният картон".

"След този момент се стараехме да не допускаме груби грешки и опитвахме да вкараме, което се и случи. Момчетата са герои - за три седмици изиграхме седем мача, от които пет победи и две равенства.  Мога само да си представя какво щеше да стане, ако съдията беше дал дузпата и нямаше червен картон. Но такова е решението на съдията. Може да се каже, че в този случай имахме късмет. Говорих с Абу Хана, който напусна принудително още в началото. Той има сътресение, ще премине изследвания. Но той каза, че се чувства нормално и състоянието му не е тежко", заяви спецът.