Новият любимец на "червените" фенове - Раул Албентоса сподели изненадващо в свое интервю, че през зимата е имал оферта от големия съперник Левски. Бранителят на ЦСКА обаче веднага отказал на "сините", тъй като никога не бил чувал за тях.

Капитанът на "армейците" споделя още пред dsport.bg, че вече се адаптирал изцяло към спецификата на футболния ни шампионат.
 
"През зимата имах оферта от Левски. Дойдох в ЦСКА заради историята на клуба. За Левски не бях чувал толкова преди. Имах оферти да остана в Испания, но реших да премина в клуб от чужбина".
 
"Започнахме дербито с Левски много изнервени, особено през първите 15 минути. След това се адаптирахме и бяхме много по-добри от тях. Благодарение на тима се аклиматизирах бързо и съотборниците ми решиха да ми дадат капитанската лента в мача срещу Левски".
 
"Мисля, че трябва да се стремим да намалим грешките и да покажем истинските си качества. Играхме срещу Левски и Лудогорец, не ни победиха. Не са по-силни от нас. Не знам защо хората смятат, че българското първенство е слабо. ЦСКА има три футболни терена за тренировки. В Испания има отбори във втора дивизия, които нямат дори едно игрище за подготовка", допълни централният защитник.