Милош Крушич е новият треньор на ЦСКА! Това разкри спортният директор на "червените" Кристиано Джарета в студиото на БНТ. 

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима".

"Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него. Познаваме Милош от 5 месеца. Работим с него всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на кампанията", обясни Джарета.

"Решението за Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе. Люпко сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство".

"Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат. Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз със сигурност нямам треньорски амбиции. Достатъчно са ми ангажиментите", каза още директорът.