Николай Бодуров май окончателно приключи с ЦСКА след изявлението си в понеделник, пише "Тема спорт". Бранителят разкритикува остро главния мениджър Стойчо Стоилов. Като причина за отстраняването си пък Бодуров посочи недобра комуникация между него и силния човек в клуба Гриша Ганчев. 

Предвид позицията, която Бодуров написа, изглежда, че той окончателно си затвори вратата към завръщане и на 99% вече е изиграл последния си мач за ЦСКА. Самият Бодуров вероятно е знаел и затова е решил да напише и своята гледна точка за ситуацията. 

От около месец насам бранителят се готви индивидуално и не взима участие дори в контроли. За последно той игра на първи август в реванша с Осиек в Лига Европа. Очаква се през зимата Бодуров и ЦСКА да прекратят и документално отношенията си. Към бранителя през лятото имаше интерес от чужбина.

По отношение на отстраняването на Бодуров излязоха доста версии. Играчът категорично отрече да е давал съвети на Люпко Петрович кой да е на терена и допълни, че не е правил проблеми в отбора и не се е карал с другите футболисти. 

Бодуров атакува персонално Стойчо Стоилов, като го и иронизира: "Излезе друга версия за отстраняването ми от главния скаут-спортен-директор-изпълнителен-директор-старши треньор-доктор или като човек, който разбира от всичко - Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава! Разбирам, че г-н Стоилов иска да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил много пъти през годините), но хората разбират за какво става въпрос", заяви Бодуров.

Публикацията на Николай Бодуров във Фейсбук събра голяма подкрепа и около 1500 харесвания. Прави впечатление, че бранителят е подкрепен от настоящи и бивши играчи на ЦСКА, както и от ексслужители на клуба. 

Сред тези, които са харесали позицията на Бодуров, са футболистите на армейците Валентин Антов и Божидар Чуканов, както и бившите играчи на тима Георги Китанов, Слави Петров, Александър Георгиев, Михаил Венков, Никола Колев, Тодор Тимонов и Герасим Заков. 

Доскорошният капитан е подкрепен и от няколко ексслужители на армейците - административния директор Милко Георгиев, пресаташетата Наско Атанасов и Христофор Христов, лекаря Бисер Бочев и администратора Кирил Костов. 

Други известни футболисти, харесали публикацията на Бодуров, са Светослав Дяков, Небойша Йеленкович, Илия Миланов, Илиян Мицански и Костадин Башов.