Николай Бодуров няма да се завърне в състава на ЦСКА, както се надяваха мнозина след раздялата с треньора Люпко Петрович, пише „Меридиан мач".
 
Доскорошният капитан на „червените" продължава да не тренира с отбора и е отстранен до второ нареждане. Централният защитник не взе участие и във вчерашната тренировка на ЦСКА на базата в Панчарево, която бе водена от досегашните помощници на Петрович.
 
Очевидно конфликтът на национала не е бил със сръбския треньор, а с ръководството на клуба и той няма как да бъде потушен. Люпко старателно отбягваше непрекъснатите въпроси за Бодуров, като съветваше репортерите да се обърнат към шефовете на отбора.
 
Николай Бодуров отпадна изненадващо от титулярния състав на ЦСКА за първия мач с украинския Заря Луганск в Лига Европа. Оттогава той не е влизал дори в групата на отбора за официалните мачове.
 
Заради него селекционерът на националния отбор Красимир Балъков дори наруши принципите си и го извика и пусна като титуляр в европейската квалификация срещу Англия на „Уембли". Защитникът обаче бе един от слабите на терена, тъй като му липсваше игрова практика. Сега той не е част от отбора на България за мачовете с Англия и Черна гора. 
 
Драмата около 33-годишния футболист вероятно ще се разреши най-рано през зимата. Той има договор с ЦСКА до следващото лято, но може да бъде пуснат срещу символична сума, тъй като след няколко месеца Бодуров със сигурност ще си тръгне от „Армията".