Срещата между собственика на ЦСКА Гриша Ганчев и 20-ина привърженици от основните фракции ще се проведе утре, 15 октомври, от 18,00 часа, информира “Тема Спорт”.

Сбирката ще е в офиса на Ганчев и на нея ще се дискутират редица наболели въпроси. Сред тях е слабото представяне на отбора и треньорската криза. Ще се засегне и темата с главния мениджър Стойчо Стоилов, който стана обект на доста критики от страна на феновете в последно време.

“Сектор Г” дори поиска оставката му с декларация. Впоследствие Стоилов имаше среща с голяма група привърженици и страстите поутихнаха.

Феновете и Ганчев ще дискутират и ситуацията около изграждането на новия стадион. На този етап се изчаква правителството да гласува създаването на съвместното дружество за “Армията” и Панчарево между клуба и държавата.
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не е много в течение по този важен въпрос.

“Да си кротуваме засега и да видим. Говореше се, че ще стане тази седмица, после онази…Деликатна тема е. А дано и с емблемата вече всичко да свърши и да я оставим тази тема в миналото”, казва Пената в интервю за “Тема Спорт”.