Един от собствениците на ЦСКА - Юлиян Инджов, говори пред "Тема спорт" относно плановете на клуба за новия стадион. Той заяви, че всичко между армейците и държавата е наред и през следващата седмица съвместното дружество би трябвало да бъде гласувано от Министерския съвет. Инджов засегна и срещата с привържениците в офиса на Гриша Ганчев, проведена във вторник.
 
"Нещата около съвместното дружество с държавата се движат. Правителството и общината са дали зелена светлина. Очакваме до изборите всичко да се финализира. Процесите не ги свързваме с изборите, просто така идват като административни срокове. Другата сряда очакваме дружеството да бъде гласувано", каза Инджов.
 
"Готови сме с конкретен проект за стадиона. Имаме фирма оператор, която ще проектира и построи стадиона с наши пари и след това ще го менажира. Това е международна компания с много сериозен опит по цял свят. Те менажират над 80 стадиона в Европа и света.
 
Тази фирма ще избере изпълнителя за построяването на стадиона. Възможно е изпълнителят да бъде чуждестранна фирма, а не българска. Операторът на стадиона ще организира процедурата и ще избере изпълнителя. С други думи - мои фирми няма да строят "Армията", допълни Инджов.
 
"Стадионът ще бъде проектиран и построен по всички правила на ФИФА и УЕФА и едновременно с това ще е в помощ на клуба, като ще носи приходи. Има още някои технически съображения за изчистване, преди да представим предложението на въпросната фирма пред широката общественост. Ще поканим и журналистите и ще се види какво имаме предвид. Въпросът е само да мине административната процедура", каза още Инджов.
 
На въпрос дали има разбирателство между ЦСКА и държавата как точно да се осъществи реконструкцията на "Армията" строителният предприемач отговори: "Има разбирателство, това е техническо решение и няма проблем".
 
По отношение на срещата с феновете, на която присъства и самият Инджов, той заяви: 
 
"Считам, че такъв тип срещи трябва да се правят по-често. Вината донякъде е наша, защото привържениците трябва да се запознават с намеренията на ръководството на клуба. В крайна сметка всичко, което се прави, е за тях.
 
Получихме много конструктивни предложения от тяхна страна. Разбира се, че има такива, които ще използваме. Няма да ги назовавам, за да не ги прихване конкуренцията", допълни Инджов.