Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе доволен от успеха на неговия тим с 4:0 при визитата на Етър във Велико Търново. Специалистът е на мнение, че отборът е показал две различни лица през двете полувремена. Старши треньорът заяви, че “червените” все още не са се отказали да гонят титлата.

“Имаше голямо напрежение преди мача за нас и съм доволен, че го преодоляхме. Опитахме да успокоим това напрежение, но има още какво да се работи."

"Имахме две различни полувремена. Второто беше значително по-добро, но има какво да се подобрява. Червеният картон беше заслужен."

"Имахме доста проблеми преди мача. Кери се разболя, Малинов вдигна температура. Турицов, Бикел и Юрич също ги нямаше. Аз искам да играят само здрави футболисти. Понякога нямаме алтернативи, но съм доволен от Гълъбов като десен бек", добави треньорът на "червените".

"Искаме да натрупаме повече точки. Срещу Локомотив (Пловдив) също имахме шансове и резултатът можеше да бъде различен тогава. Това беше труден сблъсък, а сега ни чака още един тежък мач - срещу Черно море. Там е трудно да се играе. Отиваме, за да търсим победа. ЦСКА не стои на едно място, а върви напред. Вървим в добра посока. Не се предавме за титлата”, каза Крушчич.