Защитникът на ЦСКА в немилост Николай Бодуроб има няколко опции за нов клуб, пише "Тема спорт". Той е в списъка с желани имена на двама свои бивши треньори на "Армията". 

Стамен Белчев го иска в Арда, докато Нестор Ел Маестро ще опита да го привлече в Щурм Грац, където много силно в последно време се изявява Кирил Десподов. Очаква се през зимата Бодуров да разтрогне с ЦСКА и да премине в следващия си клуб като свободен агент.

На този етап защитникът клони повече към възможността, свързана с Кърджали. С него вече е говорено и той е поставил своите условия. Стамен Белчев настоява защитата да бъде подсилена сериозно през зимата, тъй като това е най-слабото звено в тима. А Бодуров е разглеждан като опция №1 и идеалния човек за укрепването на дефанзивния вал на базата на своя опит и класа.

Още по-любопитна е възможността, свързана с Щурм Грац. Според запознати бранителят е навиван да отиде в Австрия както от Нестор Ел Маестро, така и от футболист №1 на България за 2019 година и бивш играч на ЦСКА Кирил Десподов.

Двамата с крилото са близки приятели, а Бодуров беше в добри отношения и с младия специалист. Малко след като Ел Маестро напусна "Армията", бранителят заяви в свое интервю, че го чака голямо бъдеще и допълни, че Нестор не е издържал на напрежението в клуба.