ЦСКА очевидно ще се раздели безславно с руския халф Денис Давидов, пише "Меридиан мач". Той бе едно от първите попълнения през лятото, а главният мениджър Стойчо Стоилов призна, че клубът го следи от година по-рано, но тогава е бил много скъп. 

Давидов обаче така и не успя да покаже нищо на „Армията" за вече близо половин година, като почти непрекъснато е контузен, възстановява се или е в Русия заради семейни проблеми. 

В последните месеци той бе титуляр само в мача с Локо (Горна Оряховица) за Купата на България, когато се отчете и с гол, но бързо бе сменен заради физическа отпадналост.

Денис Давидов е проблем за „червените" и заради броя на чужденците извън ЕС. В последните мачове руснакът неизменно остава извън групата заради този проблем, а той ще се задълбочи при положение, че и Енрике Рафаел се завърне в състава.  

От ЦСКА ще се опитат да намерят нов клуб на Давидов още през зимата. Най-вероятно той ще се върне в родината си, тъй като носталгията също го мъчи и това е още един от факторите, който не позволява на Денис да покаже безспорния си талант.

Снимка: Lap.bg.