Един от най-популярните швейцарски вестници – 20min, се впечатли от феновете на ЦСКА по време на дербито с Лудогорец, завършило 0:0.

Двата гранда се изправиха един срещу друг в неделя и "червената" агитка направи хореография, вдъхновена от филма "Тъмният рицар" от 2008 г. Имаше и шоу с пиротехника, заради което 20min излезе със заглавие: "Привържениците подпалиха стадиона".

Подзаглавието е: "Дербито в България доведе до диви сцени в София", а началото на текста гласи, че родните запалянковци са сред най-страстните в света.

"В неделя вечерта имаше бурна демонстрация на стадион "Българска армия". На трибуните шоуто беше впечатляващо с истинска стена от дим и пиротехника. На терена играчите не успяха да намерят мрежата. Мачът завърши 0:0, което не помогна на никого", се пише още в материала.

Преди няколко дни популярния ултрас сайт lagrinta.fr също се впечатли от феновете на ЦСКА и ги нареди на пето място в седмичната си класация по хореография.   

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="pl" dir="ltr">Bułgaria.<br><br>CSKA Sofia vs Ludogorets wczoraj. <a href="https://t.co/66jfWT4BZ6">pic.twitter.com/66jfWT4BZ6</a></p>&mdash; Avanti (@Avanti_1989) <a href="https://twitter.com/Avanti_1989/status/1201561414567104513?ref_src=twsrc%5Etfw">2 декември 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>