Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев разкритикува представянето на футболистите и ги посъветва да променят отношението си към играта. Пенев заедно с изпълнителния директор на клуба Пламен Марков присъства на жребия за четвъртфиналите за Купата на България, който противопостави "червените" на Ботев Враца.

ЦСКА се представя неубедително в шампионата и турнирът за Купата на страната остава единственият вариант отборът да спечели трофей този сезон.

"Няма доволен или недоволен. По-важното е самите футболисти да променят играта си, отношението. Някои са в ЦСКА от 2-3 години, разбрали ли са, че играят в този клуб. Ако не са, да се откажат.

Домакинството е предимство, но всичко зависи от самите футболисти. Имаме да си връщаме на Левски, на Лудогорец, те на нас имат да си връщат", коментира Димитър Пенев след жребия.

Той изрази мнение, че старши треньорът Милош Крушчич трябва да бъде сменен заради неубедителните игри на отбора.

"Трябва да има промени, но много често тези промени се губят мислите на футболистите за кой отбор играят. Трябва да има треньорска смяна в ЦСКА. Когато няма добри резултати, кой е виновен? Треньорът. След като в тренировките не вървят работите, то се вижда на мачовете", каза Пенев.