Треньорът на вратарите на ЦСКА Ивайло Петров коментира редица въпроси, свързани с клуба. Пифа, който на 3 май ще навърши 47 години, сподели, че в настоящия момент е напълно нормално служителите на "Армията" да си намалят заплатите.

"Ние във футбола сме с по-различен стандарт от обикновените хора. Виждаме каква е ситуацията по цял свят, а какво остава за нашата държава. Най-нормалното нещо е да си намалим заплатите. Това даже няма смисъл да го коментираме. Това е въпрос на човешко отношение към ръководството. Не мога да приема, че на някого ще му предложат да си намали заплатата с определен процент, обаче той ще се помисли за Драганчо Марадоната и ще откаже. Това е въпрос на характер", заяви Петров пред "Тема спорт".

"Няма да празнувам сега рождения си ден, защото ресторантите са затворени. Като падне извънредното положение - тогава. Стоя си предимно вкъщи, но пък сега имам повече време да анализирам доста неща в техническо отношение при Бусато и Черниаускас. Знам къде и какво трябва да се пипне. Нужно е да се наблегне на психологията. Гледам им мачове, както и тренировки, които също съм си записвал", допълни Пифа.

"Г-н Ганчев всички знаем, че не е от вчера във футбола и въобще в спорта, добре известно е на колко хора и спортове помага. Той има амбицията, желанието и ресурсите да успее в ЦСКА и съм сигурен, че каквото е казал, това ще стане. Аз съм убеден, че Ганчев ще направи, каквото е планирал", каза още Ивайло Петров.