Феновете на ЦСКА от фракция "Сектор Г" са възмутени, че държавата може да отпусне кредит на Левски, за да спаси "сините" от задаващия се фалит. Очаква се скоро 26-кратният шампион на България за втори път да се опита да вземе заем, но за целта акциите трябва да дойдат у нас. 

Ето какво пишат феновете на "червените" без редакторска намеса: 

"Откакто свят светува, все мазният отгоре плува!"
- Радой Ралин

През изминалите няколко дни станахме свиделите на ново морално дъно от страна на отборчето на всички власти и неговите нравствено деформирани поддръжници. Въпросната нискочела общност поиска директно от правителството помощ, за да може 106-годишната раз**ретина да продължи да вегетира. Помощ под формата на безлихвен заем или забележете - вдигане запора по сметките на дружеството 7777.bg, чиито собственици са с повдигнати само 11 обвинения от прокуратурата. И всичко това във времена на световна пандемия и икономическа рецесия, когато хората остават без работа и на улицата, лекари умират, а родният малък и среден бизнес е на ръба на своето оцеляване. Лефскар да си, братко, е чест!

Ще се абстрахираме от този потенциален триумф на абсурда и ще зададем няколко въпроса. Изплатихте ли заема, който теглихте за построяването на сектор "Щрабаг" на ст. "Виваком арена"? Ако да - кога, а ако не - защо искате нов след като очевидно сте неспособни да покривате и старите си такива? Не намирате ли за доста нагло да поставяте интереса на едно частно дружество над народния такъв, искайки от прокуратурата да вдига запора от сметки на издирвани за укриване на данъци хора, ощетили пряко и косвено българския данъкоплатец с милиони левове? Искате заем от държавата, за да платите задълженията си към държавата - икономическо новаторство или ДС генезис? Щом сте "отбора на народа" защо пак се обръщате към правителството? Защо не потърсихте директно помощта на някоя банкова институция?

Не, господа, вие никога не сте били синовете на Апостола и е крайно време да спрете да се криете зад великото му име и образ. Вие сте децата на Цола Драгойчева и най-презряните кръгове на номенклатурата. Вие сте ведомствен отбор от 1945 г. насам въпреки пропагандата и отчаяните ви опити да се откъснете от това си минало, настояще и бъдеще. Не може да говорите за "условия за инвестиции за изграждане на стадион в центъра на София" докато вашият е чисто и просто подарен ви от същата тази държава, която най-нагло пак молите за помощ.

Ако толкова добрувахте за бъдещето на любимия си клуб през годините, щяхте да реагирате като нас по времето на "Титан", а не да източвате дълги години маркетинга му и да рекетирате ръководство след ръководство за пари от охрана и кетъринг. Ние никога не сме си позволявали да стигнем до дъното, на което се намирате вие в момента. А вие сте просто едни паразити. Паразити, които винаги са в крак с най-долните "модни" тенденции, които в днешно време се олицетворяват със свалените гащи и протегнатата за просия ръка.

Като горди армейци и преди всичко българи не смятаме, че в тези тежки времена, когато бизнесът е протегнал ръка към държавата, за да оцелее, фирмите на честните и трудолюбиви хора, борещи се с всички сили за хляба си, трябва да бъдат ощетявани за сметка на вечно гладната за нов спонсор подуенска компаньонка. Не смятаме, че нашите и вашите данъци трябва да отиват за плащането на масрафите на една отдавна деградирала прослойка, която е приела биберона във всичките му разновидности като начин на живот. И не смятаме, че повече и една стотинка трябва да потъва в отдавна изгнилото и кухо дружество, на което същите тези, които молят за помощ, пращаха бащица след бащица и парашутист след парашутист за издръжка.

Слушахме много внимателно и снощния брифинг на премиера. Смятаме, че ако правителството и прилежащата му управляваща коалиция задоволят което и да е от престъпните искания на трупата от базар Поли, отпускайки и една стотинка от парите на българския данъкоплатец по тази ос, пък било то и уж "за реклама", то те официално ще се превърнат в един пресен политически труп. Ще продължаваме да следим ситуацията изкъсо и няма да пропуснем нито един детайл. Както и бъдете сигурни правото си на реакция ако тези безобразия продължават да се развиват пред очите ни."