Босът на Септември (София) Румен Чандъров отново отхвърли възможността да поеме издръжката на закъсалия роден колос Левски. 

Чандъров е на мнение, че "отборът на народа" се нуждая от много по-силна фигура и даде за пример собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Аз и в предишен разговор съм казал: недейте да спекулирате с моето име. Прекалено малък съм, за да мога да нося такава тежест като Левски", каза Чандъров пред "Дарик".

"Естествено, че финансово. В Левски трябват сериозни финанси, защото Левски не може да бъде втори, трети, трябва винаги да се бори за първо място. Вижте, може да се интерпретира по различен начин, може с по-малко да станеш шампион, може повече да не ти стигнат. Трябва време и късмет."

"Има много богати хора, които за съжаление явно не обичат спорта. Затова нещо трябва да си богат и да обичаш спорта, да си готов да отделиш от приходите, от печалбата. Доста хора има със сигурност, не мога да ги цитирам."

"Трябва ни един като г-н Домусчиев, един такъв ни трябва. Аз не спекулирам, казвам какъв трябва: по-сериозен, мащабен бизнесмен, който би отделил пари да го развие, защото си трябва време - може да се наложи 2-3 години да даваш поне малки суми, 15-20 милиона."

"Трябва да си готов, че няма да се случат веднага нещата. Ако имаш късмет, може да стане по-рано, да се завърти колелото. Просто търпение ще трябва", завърши Чандъров.