Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред клубната телевизия на "армейците".

"За първи път се сблъскваме с такава ситуация и толкова дълга пауза. Каквото е за нас, това е за всички отбори. Трябва бързо да свикнем с тези неща. Започнахме тренировки и това е най-важното. Футболистите са в добро настроение и се чувстват добре".

"Тук на Панчарево имаме всички условия и всичко е подготвено за нас, за да може да направим това, което сме замислили. Имаме три терена, на които можем да работим. Може да работим по групи. Имаме най-добрите условия - бунгала, които са персонални за всички футболисти. От тази гледна точка е по-лесно за нас", каза Крушчич.

"Как ще се отрази паузата не знам, ще видим, когато първенството започне. С тази почивка, която беше от два месеца, плюс тези тренировки по 4-5 човека на групи със сигурност няма футболът да е на това ниво в началото".

"Най-важното е да пазим футболистите от контузии, защото имаме опита и виждаме какво се случва в Бундеслигата. Ще видим в първите няколко кръга има много контузени футболисти", допълни треньорът на "червените".