Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира кризата в Левски. Той заяви, че за българския футбол е по-добре "сините" да са в елита, но добави, че всеки трябва да носи последствията си.

"За българския футбол е по-добре, ако Левски и ЦСКА са си на мястото. Няма да е хубаво, ако го няма Левски, но всеки трябва да си носи последствията. В ЦСКА всеки си е на мястото и знае какво прави", заяви Крушчич пред БНТ, след което коментира и темата с ЦСКА 1948.

От "Българска армия" вече заявиха, че ще заведат дело срещу новака в елита заради използваното име и се очертава между двата клуба да прехвърчат искри. "За мен има едно ЦСКА и това е моето ЦСКА. Не виждам защо трябва да коментирам тази тема и да се създават излишни интриги", каза сръбският специалист.

Относно Купата на България, където съперник на 1/2-финалите е Ботев Пловдив, Крушчич каза: "Купата не е просто цел, а моята лична цел. Всички футболисти го искат. Всеки мач ще играем да го спечелим. Победихме Ботев на два пъти и не мислим за мачовете от преди година срещу този съперник".

Той коментира и чужденците, които напускат ЦСКА заради финансовата криза, причинена от пандемията от коронавирус. "До някаква степен това ще се отрази. Албентоса е пример за добър футболист, но щеше да пропусне следващите три месеца. Напуснаха ни футболисти, които не са играли много при нас. Само от Отабор очаквахме повече. Анита си тръгна сам, поиска да се прибере у дома. Гръбнакът се запазва и няма да се разделяме с повече футболисти", завърши Крушчич.