Един от най-популярните фенове на ЦСКА - Здравко от култовия дует "Ритон" коментира пред "Меридиан Мач" актуалните събития около любимия му клуб. Той не пропусна да похвали и феновете на Левски, които не спират да спасяват клуба от фалит чрез дарения. 

"Гриша Ганчев се е обградил от "капацитети" с провинциално мислене, присъщи на клуб от централната част на България. Човекът дава пари, които изчезват и се харчат за тотални простотии! На терена ЦСКА е като дъга, чиито цветове са от кожата на футболистите. Стойчо Стоилов не знам от къде ги рови тези играчи с тонкоански-азиатски-латиноамерикански произход. Пълно безумие!

В ЦСКА 1948 играят млади и надъхани лъвчета, които имат клубно самосъзнание. При нас такова нещо няма. И нищо чудно, като се срещнем на "Армията" да ни думнат!

Свалям шапка на феновете на Левски. В изключително трудния момент, в който клубът им беше на ръба на пропастта, те се събраха и с общи усилия успяха да го спасят, доколкото е възможно. Ние за толкова години 500 лева не сме събрали за ЦСКА. Не знам какво е решението на проблемите на "Армията" но нещата не отиват на добре. Но и да се ядосвам, нищо няма да мога да променя. Остава ми само да си сипя едно уиски и да се успокоя, докато не прочета поредната дивотия на тези, които са обградили Ганчев, завърши певецът.