Легендарният футболист и бивш шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитно изказване. Майкъла обяви, че момчетата на Милош Крушчич ще спечелят Купата на България след победа над Левски на финала.

Той добави обачи, че истинският ЦСКА е фалирал на 9 септември, а сегашният отбор на "Армията" и ЦСКА 1948 са на по 5 години.

"Финалът е Левски - ЦСКА. Купата ще е за ЦСКА. Гриша Ганчев предложи Наско Сираков за ЦСКА. Да го вземем и да води и двата клуба - и Левски, и ЦСКА, за да се борят за второто място. Последните 9 години ЦСКА и Левски основно се борят за Купата. Но нека да не забравяме, че менажирането в двата клуба е пагубно".

"Затова имат по 30 милиона задължения и по 20 чужденци, от които играят по трима-четирима. Начинът на управление на двата клуба винаги ще доведе до фалит. В момента ЦСКА стои добре финансово. Преди време Левски поднесе един ковчег, сега това нещо се връща", заяви Майкъла пред "Спортал". 

"Трябва да има голяма благодарност към феновете на Левски, които спасиха кулба. Ако не бяха те, клубът фалираше. А ние приехме Етрополе да стане ЦСКА. Клубът фалира на 9 септември и нямаше нищо. Никой не направи шествие. Обърнаха се и приеха Литекс да дойде на "Българска армия". Но и сега не вярвам ЦСКА да няма задължения, има поне 20 милиона", добави Илиев. 

"Истинският ЦСКА фалира на 9 септември. Тези два клуба са на по 5 години. Това е истината. Ако се появи трети ЦСКА, пак ли ще се обединяват?", попита Майкъла.