Легендата Красимир Балъков е обявен за предател от "червена" България! Героят от САЩ'94 си спечели гнева на феновете след като пое новака в елита ЦСКА 1948, пише "България днес".

А досега се водеше приближен до ЦСКА-София, като по едно време дори бе близо до това да поеме отбора. Преди две години Бала разкри пред "Билд", че работи за "червените" на Гриша Ганчев. По това време той бе категоричен, че истинският ЦСКА е на "Армията", но изглежда е променил възгледите си и пристана на 1948. Балъков разбуни духовете и с думите си, че е готов да поеме и "Левски", ако получи предложение от "Герена".

Всичко това доведе до лавина от недоволство срещу някогашния магичен халф. Феновете във форумите на ЦСКА и социалните мрежи засипаха "предателя" Бала с обиди. Още отсега се сипят закани за псувни по легендата, когато той дойде на "Армията" като треньор на 1948. Той бе атакуван жестоко и в собствената си страница в интернет.

"Когато си казал, че ЦСКА си е на "Армията", просто не е сериозно след това да отидеш в отбора, чиято цел е да разделя и дразни "армейската" общност - пише в един от по-умерените коментари на феновете. - Човек се ражда с едното достойнство, но не всеки заслужва щастието да умре с него. В един ден се събуждаш и имаш зад гърба си цяла общност. На следващия имаш заплата и етикет предател. Не ми изглежда като умно решение..." 

"Балъче, с дебелия фулмастер сме те задраскали, ще бъдеш окъпан с плюнки на "Армията"!", добавя друг. Единици са тези, които пожелават успех на Балъков в 1948.