Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета говори за оставащите до края на сезона мачове от Първа лига и Купата на България.

Ето какво каза той в ефира на БНТ:

"В двубоите за Купата трябва да сме под пълна пара. Определено трябва да насочим усилията си към спечелване на трофея. Не съм видял отбори, които да ни превъзхождат. Но в турнирните битки е нужно да си концентриран 180 минути. И двете срещи са ключови".

"По отношение на селекцията има няколко стъпки. Първо трябва да се направи анализ на трансферния пазар, да се набележи базова група от играчи, да се постави оценка на дадените футболисти и да се прецени дали ще свършат работа на треньора".

"За мен не е трудно да работя в ЦСКА, но е задължаващо, защото е голям клуб. За Гриша Ганчев беше тежко покрай коронавируса, най-вече за бизнеса му. Но той е силен характер и има здрава опора, в лицето на своето семейство".

"Чувствам се прекрасно в ЦСКА и искам да си довърша работата. До следващия сезон има време", каза спортният директор на "червените", чийто договор изтича в края на кампанията.