Големият вратар на ЦСКА Георги Велинов говори за предстоящото вечно дерби с Левски. Мач №1 на България ще се играе утре от 16.15 часа. Преди него "червените" делят 2-то място с Локомотив Пловдив с по 50 точки. "Сините" са на 4-та позиция с 49 т.

"Ще победим с 2:0 и съм сигурен, че Али Соу ще вкара точно в този мач. Но сега в отбора няма изявен голмайстор, както беше преди години. Сега има и по-малко публика отпреди, което е нормално с оглед на това, че от доста време и двата отбора не са ставали шампиони. С годините се позагуби тръпката, но това си остава голямото дерби. В първото ми вечно дерби спечелихме с 2:1. Срещу мен имаше две дузпи, като едната я спасих", каза Велинов.

"Всеки сезон трябва да печелим титла и купа. Това е ЦСКА все пак, заложено е ДНК-то на клуба. Всичко, което съм сега, е благодарение на ЦСКА. Клубът ми е дал всичко", каза още Джони в "Пресклуб България", цитиран от "Тема спорт".

Спортният директор на "армейците" Кристиано Джарета пък пусна видео от тренировка на тима в Панчарево и написа: "Когато ситуацията стане тежка, и ти трябва да отговориш тежко".

Италианецът вече обяви, че целите, поставени пред отбора до края на сезона, са второ място и спечелване на купата.