Бившият капитан на Левски Николай Тодоров говори преди дербито с ЦСКА. Той си припомни дните преди срещите с "червените" и заяви, че в момента на "сините" им липсва лидер. Кайзера заяви, че Станимир Стоилов е идеалният вариант за нов треньор на Левски.

"Преди време подготовката преди дербито беше същата, както за останалите мачове, но в седмицата преди да излезем срещу ЦСКА, атмосферата беше различна. Това не може да се опише с думи. Атмосферата по трибуните още повече повдигаше духа на футболистите. Заради феновете клубът остана жив", каза Тодоров в "Преклуб България", цитиран от "Тема спорт".

"В слабите мачове си личи липсата на лидер. На Наско Сираков му се подаваха пет паса и от тях той бележеше две попадения. Сега липсва изявеният голмайстор. Виждаме как отбори се градят с години, за да превземат европейския връх", добави още той.

"Станимир Стоилов би бил идеален за треньор на Левски. От наставника зависи да се дава шанс на младите футболисти. Детско-юношеската школа е бъдещето - държавата и БФС трябва заедно да помогнат за тяхното развитие", добави Николай Тодоров.