ЦСКА очаква днес да пристигне четвъртото лятно попълнение за клуба. Твърди се, че това ще бъде чуждестранен флангови футболист със солидна визитка.

И той подобно на досегашните трима привлечени е с паспорт от страна от Европейския съюз и за последно е играл в солидно първенство. "Червените" обаче не разкриват повече подробности около него.

Това ще е първото офанзивно попълнение за това лято, след като досега ЦСКА представи централния защитник Юрген Матей и вътрешните халфове Амос Юга и Юнус Санкаре. Селекцията обаче далеч не е приключила, като се очаква "червените" да вземат и централен нападател, както и още едно крило.

Новопривлечените футболисти пък вече се присъединиха към ЦСКА и тренират с отбора. Те обаче ще бъдат на разположение чак за началото на следващия сезон. Дотогава има точно месец (стартира на 24 юли), така че новите ще имат възможност да се подготвят кондиционно, а в известна степен и да свикнат с обстановката.

След края на настоящата кампания пък предстои раздяла с поне трима играчи. Със сигурност напускат Пинто, Джеси и Чорбаджийски, който след дългата пауза дори не е попадал в групата. От тези с действащи договори пък поне един ще разтрогне. Не е изключено да се стигне и до продажба на някой основен играч.