ЦСКА - Локомотив Пловдив, финал за купата на България, стадион "Васил Левски", начало 19.15 часа. Срещата ще се следи пряко в Gol.bg.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 5 победи, 4 равенства и 1 загуба. 

Последните 10 срещи на Локо Пловдив във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби.

В последните 10 директни срещи ЦСКА има 5 победи, Локо Пловдив има 2 победи и 3 пъти са завършили наравно.

ПРОГНОЗА:

Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. ЦСКА има леко предимство, тъй като срещата ще е в София, но на стадиона ще има равенство по отношение на феновете на двата отбора. Както е известно, на "Васил Левски" ще присъстват само 12 000 зрители, по 6000 от двата тима.

Водещите световни букмейкъри дават предимство на "армейците", като не изключват и евентуално равенство в редовното време.

ЦСКА набира скорост след прекъсването на мачовете и в последните седмици бележи възход в резултатите и играта си. Добрата новина за Милош Крушчич е, че Али Соу се отпуши и започна редовно да бележи. Като цяло играта на "червените" се подобри, а това се отрази и на феновете на ЦСКА, които в момента са в еуфория.

Крушчичп ще разчита на най-доброто, в което разполага в този момент. В отбора няма контузени или наказани играчи. Последната купа на ЦСКА е от 2016 година, когато тимът на Гриша Ганчев победи с 1:0 Монтана.

От своя страна Локо Пловдив прави отличен сезон и заслужено за втора поредна година е на финал за Купата. Преди година "смърфовете" треснаха Ботев Пловдив и сега са решени да защитат трофея си.

Момчетата на Бруно Акрапович демонстрират отборен и красив футбол, което радва неутралните фенове. Определено Локо е сила в момента и въобще не трябва да се подценяват пловдивчани.

Този финал е всичко за ЦСКА. Всичко освен спечелването на Купата ще е провал за "армейците". Прогнозата е за резултатен мач и победа за ЦСКА.

Резултат: ЦСКА - Локо Пловдив 3:1