ЦСКА ще победи с два гола разлика Локомотив Пловдив на финала за Купата на България. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.
 
Големият мач ще се играе утре от 19.15 часа на националния стадион "Васил Левски". Според ветерана на "червените" това ще е най-лесният двубой за възпитаниците на Милош Крушчич през сезона.
 
"С 15 милиона лева бюджет е време за едно голямо представяне на ЦСКА. Това е мач, с който трябва да бъдат зарадвани Гриша Ганчев и феновете", каза Илиев пред нашата медия.
 
Според него Локо Пловдив е вторият най-добър отбор у нас след Лудогорец, но утре няма да успее да се противопостави на ЦСКА. 
 
"Трябва да играят, както срещу Левски в Пловдив, за да имат шансове. Футболистите им да са на 120%, за да са горе-долу равностойни на ЦСКА", добави Илиев.
 
Накрая той похвали и избора за главен съдия на финала. Това е пловдивчанинът Георги Кабаков. "Локомотив си идва с рефера, но пак ще загуби. Това е в рамките на шегата. Кабаков е отличен арбитър и съм сигурен, че ще се справи с мача без проблеми" , завърши Илиев.