"Червена" еуфория заля София, след като феновете на ЦСКА извиха страховита опашка за билети за финалната среща в турнира за Купата на България срещу Локо Пловдив. Двубоят е тази сряда от 19.15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Интересът от страна на феновете на ЦСКА е огромен. Привържениците на "червените" са на опашка, която започва от стадион "Българска Армия" и стига до националния стадион "Васил Левски", което е няколко стотин метра. 

Както е известно, само 6000 "армейци" ще могат да влязат на стадиона, като желаещите са пет пъти повече.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcska.only%2Fvideos%2F708547273210806%2F&show_text=0&width=380" width="380" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

В същото време от ЦСКА публикува на официалния си сайт по какъв начин ще се извършва продажбата на билети за финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. 

Ето какво пишат от ЦСКА:

"Армейци,

информираме Ви, че билетите за финалния сблъсък за Купата на България вече са пуснати в продажба. За Сектор "А" и "Г" те могат да бъдат закупени във фен магазина на стадион "Българска армия".

В администрацията на стадиона (над съблекалните на мъжкия отбор) ще се продават пропуски за ВИП ложата и Сектор "А" на Националния стадион, но единствено и само за притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/20г, които те трябва да представят на място. 

Билетите за въпросните сектори ще се продават до 17:00 часа днес и във вторник от 10:00 до 19:00 часа, а в случай, че останат непродадени количества, те ще бъдат пуснати в свободна продажба в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:

Сектор "А" - 20 лева.
Сектор "Г" - 12 лева.

ВИП ЛОЖА - 100 лева

ВАЖНО: Припомняме Ви, че поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само 6000 наши привърженици, съответно по 3000 души в секторите "А" и "Г". Ето защо притежателите на абонаментни карти ще бъдат с предимство при закупуването на билети за финала".