Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е спокоен преди финалната среща с ЦСКА за Купата на България. Двубоят е утре на стадион "Васил Левски" и ще се следи пряко в Gol.bg.

„Очакванията са големи! Отиваме да спечелим трофея. Шансовете са 50 на 50. Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества. Много тактика тук не помага. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем хубав футбол, да създадем шансове и да вкараме гол“, заяви Акрапович.

„Двата отбора заслужат да са на финал. За нас е специално чувство, защото се класирахме за втори пореден финал. Искаме отново да спечелим финала и да зарадваме нашите фенове. Длъжни сме да дадем всичко за себе си.“

„Излизаме без страх. Ние сме професионален отбор и дълго време се занимаваме за следващия сезон, но сега ни интересува какво ще стане на финала.“

„Миналият сезон не играхме толкова силно, както през тази година. Миналата година всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цял сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и утре във финала“, каза още Акрапович.