Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана бесен от съидйството по време на загубата с 1:2 от ЦСКА. Той определи решенията на реферите като "срам" и определи мача като "скандален".

"Локомотив с мен винаги ще се справя и ще изглежда добре. Имах една тактика, но петима играчи се заразиха с корона. На другия ден с друга тактика, но още четирима играчи се заразиха. Надиграхме ЦСКА, но съдията им помагаше. Не, не им помагаше, а им даде победата.

За какво говорим, когато вкарваш от дузпа, което не е дузпа, и ни отменят гол заради засада, което не е засада. Един техен играч получава колкото целия наш отбор. Ако някой мисли, че ще събуем гащите и ще се предадем, няма да го направим.

Съдията знаеше какво е положението с Локомотив и пак помага. Как може такъв съдия да свири в Първа лига. Утре навсякъде трябва да пише "Скандален мач!". Нямам думи. Как да работя с отбора? Как да ги вдигна?

Фантастични момчета, които искаха да покажат своите качества. Да им вземат успеха по този начин е малко срамно. Изобщо не се отрази отсъствието на заразените. Вкарвахме втори гол и никой нямаше да говори за липса.

Каква беше разликата с финала? Разликата беше, че днес играх с втория ни отбор, без 9 играчи. Те играха същите. Това беше разликата. Пак ще се оправим и пак ще изглеждаме добре", каза бесният Акрапович.