ЦСКА ще разтрогне с поне още двама играчи от състава си от изминалия сезон, пише "Тема спорт". 

"Фаворити" са Чорбаджийски и Юрич, който неотдавна се възстанови от коронавирус и през по­следната седмица тренираше с отбора, но не попадаше в гру­пата. 

По отношение на Чорба­джийски - той беше под наем през есента в Стяуа, но и там не влизаше в сметките. В началото на тази година Божидар се завърна в ЦСКА, но не записа ни­то един мач, а само попадаше в групата, и то за част от сре­щите. 

По всичко изглежда, че Чорбаджийски напуска, макар че до този момент от клуба да не са съобщили официално за раздя­ла с него.

Юрич пък подписа с армейци­те през миналия септември. Той обаче така и не успя да запише продължителна серия от мачове заради здравословни проблеми. 

През есента имаше тежка травма в прасеца, а през пролетта се оказа единстве­ният, заразен с коронавирус в ЦСКА. 28-годишният Юрич запи­са само 7 участия, всичките в елита, и нито едно като титу­ляр (общо 137 минути).

Отделно армейците по всяка вероятност ще направят и из­ходящи сделки. Клубът е готов да продаде Жеферсон, Малинов, Евандро.