Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира пред Дарик радио инцидента с главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов. 

Двамата размениха реплики в края на срещата между двата отбора на 9 юли, спечелен от гостите от София на "Лаута" с 2:1 след обрат.

"Мен ЦСКА ме закопа. Аз започвам да буча. Досега съм бил толерантен към съдиите. Но този път Стойчо Стоилов ми скочи. Аз съм си селянин, не крия - аз съм от Говедарци. Не ме притеснява да ме наричат "селянин". Но сигурно съм малко по-голям гражданин от него.

По този начин, по който той се изрази на последния ни мач, след онова Баташко клане, той се опита да бъде мъж. Той може да бъде мъж на жена си, но не и при мен", каза Крушарски и даде още подробности за случката.

"Той се обърна да ми каже, че съм бил селянин. Ама аз това го знам, не го крия. Този човек просто не знам дали някой може да го изтърпи и да не е участник в някой скандал. Има ли скандал, свързан с ЦСКА, и да не е замесен?", коментира Крушарски.

Неофициално от ЦСКА заявяват пред "Тема Спорт", че през целия мач преди това Крушарски ги е провокирал с обидни реплики.