Радост се разрази сред футболистите на ЦСКА. Причината – завърналият се начело на „червените“ Стамен Белчев махна от своя щаб Добри Митов, който е известен на „Армията“ като човек на Стойчо Стоилов.

При преговорите за своето завръщане при „червените“ хасковският специалист е настоял за повече власт, а и Стоилов да не му се бърка в работата. В крайна сметка Митов бе махнат от щаба на първия отбор, но пък остана на работа на „Армията“, водейки U19 (юноши старша възраст).

Ръководството на ЦСКА, в лицето на Гриша Ганчев, прави всичко възможно да прекъсне доминацията на Лудогорец и за целта бяха привлечен куп класни попълнения. А и след завръщането на Стамен отборът заигра с настроение.

Добри Митов бе дори старши треньор на ЦСКА за кратко през миналата година. Той пое „червените“ на 3 май, след като Любо Пенев бе уволнен. За негови консултанти бяха назначени легендите Люпко Петрович и Димитър Пенев. Митов бе понижен точно преди година, когато Люпко излезе като старши треньор, а благоевградчанинът стана негов асистент.

Логично Митов бе помощник и на Милош Крушчич, който пък бе уволнен след загубата от Локо (Пд) във финала за Купата на България. Стамен Белчев обаче реши човека на Стойчо Стоилов да стои от отбора му, което се харесва много на играчите. Помощници на доскорошния треньор на Арда ще бъдат Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш, кондиционен треньор е Кирил Динчев, а анализатор - Христиан Христов.

Наскоро Стойчо Стоилов си навлече гнева на феновете на ЦСКА, а и на легендите, след като си позволи да атакува великия Христо Стоичков. Самият Ицо предвиди, че скоро Стоилов няма да работи на „Армията“.

„Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори. Но времето му изтича. Господарят му няма да го пази вечно. Заради него мнозина скачат на ЦСКА сега, но ще им кажа, че този пробит долар няма да донесе добро на ЦСКА. Той е причината ЦСКА да загуби финала и да не сме носители на купата, а аз да съм далеч от „Армията“, написа Камата.