Един от основните акционери на ЦСКА Юлиян Инджов коментира изказванията на Христо Стоичков през последния месец и най-вече критиката, че "всички в клуба са бедствие". Впоследствие Ицо скочи и на Стойчо Стоилов.

"Критиките на Стоичков винаги са ползотворни и градивни. Прав е в доста неща, но той не познава всички проблеми в държавата. Може да бъде малко по-смекчен в изказа си. Но в крайна сметка това си е Христо Стоичков", коментира Инджов пред bTV.

"Трябва още доста да се работи в ЦСКА, за да може да се превърне в клуб от европейска величина. По принцип без спортна база няма как това да се направи. Затова за нас е изключително важно да реализираме този проект. Смятам, че това е един модел, който спокойно и другите клубове могат да заимстват. Това е партньорство между държавата и спорта. Терените, които ние ще изградим, остават за клуба и държавата, а не за мен и господин Ганчев", каза той.

"Неуспехите не променят плановете ни, а ни амбицират следващия сезон да постигнем така чакания от феновете успех", допълни Инджов.