Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след равенството с ЦСКА 1948 (2:2), че неговите футболисти заслужаваха повече победата в днешната среща от първия кръг на efbet Лига.

"Стана добър мач. Тотално надиграхме ЦСКА 1948, но за съжаляние малшансът пред вратата на противника и неумението ни коства тези две точки. При първия гол имахме много лоша организация, а при втория гол ни вкараха след наша грешка. Вкараха ни два гола от трите атаки, които имахме.

За щастие показахме характер. Пропуските пред тяхната врата ни костваха победата. Ахмед Ахмедов показа много добри позициониране при головете. След изравнителния гол малко вдигнахме темпото, но трябваше да бъдем още по-настоятелни пред вратата на противника.

Може би се надяваха, че противникът ще се бие сам. Казах им сега в съблекалнята, че това е недопустимо. Разочарован съм, не съм доволен в никакъв случай. Отстъпихме в единоборствата може би, трябва да обърнем там внимание.

Не трябва да бъдем изнервени, това не трябва да се допуска, всеки мач трябва да подхождаме по един и същи начин. Всичко зависи от нас, ако бъдем по-скоростни в атака, ако сме по-агресивни, със сигурност ще се поздравим с победа над Ботев Пловдив", каза Белчев.