Спортно-техническото ръководство на ЦСКА се е прицелило в още един флангови футболист от чужбина, съобщи "Тема Спорт". Очаква се през следващата седмица клубът да финализира привличането на състезател от Латинска Америка. 

В момента се водят последните разговори. Засега ръководството на "армейците" пази името на играча и клуба му в тайна. В Борисовата градина изобщо не са спрели с движенията по трансферите. Ще има още играчи, с които ЦСКА ще се раздели, както и такива, които ще привлече. 

До момента новите на "Армията" са петима, но очакванията са за още две попълнения, с които да бъде сложен край на селекцията. Продължава обаче да няма сериозни кандидати за централния защитник Божидар Чорбаджийски. 

Бранителят не попада в плановете на треньора Стамен Белчев и дори не бе в групата за старта на кампанията - равенството 2:2 с ФК ЦСКА 1948. Ръководството на армейците е обявило на играча, че няма да му прави никакви спънки, ако си намери отбор, в който да продължи кариерата си. Засега обаче такъв няма. 

Чорбаджийски напусна Стяуа в края на миналата година. Когато се завърна на "Армията", той обяви, че желае да продължи кариерата си отново в чужбина. 
На този етап това не е факт и той продължава да е играч на ЦСКА. Все пак се очаква до края на месеца юношата на „червените“ да има нов клуб.