Младият защитник на ЦСКА Валентин Антов вярва, че "армейците" ще отстранят Сиренс. 19-годишният бранител за първи път ще изведе отбора с лентата в двубой в евротурнирите. Така той ще се превърне в най-младият капитан в европейската история на "червените".  

Антов говори и по темата с националния отбор. Той не получи повиквателна от селекционера Георги Дерменджиев, което не бе прието добре от феновете на ЦСКА, но ще се опита да помогне на отбора до 21 години.

"За мен е голяма чест да бъда капитан на тима в Европа, защото ЦСКА е най-големият отбор в България. Това обаче е и голяма отговорност. Ние сме добър отбор.

Все по-добре навлизаме и разбираме какво се очаква от нас. Имаме определена тактика и стил. Готови сме и мисля, че можем да се справим добре, ако следваме тактическите указания.

Няма какво да се сърдя, че не съм повикан в мъжкия национален отбор. Млад съм и има време да играя за него. Сега съм част от обора до 21 години и мисля, че имаме реални шансове да се класираме. Може би и това е причината да бъда повикан в младежкия отбор, а не в мъжкия", каза Антов.