Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се извини от името на отбора за мъката срещу Сиренс. "Червените" отърваха голям резил, след като едва обърнаха дебютанта от Малта за 2:1 на "Българска армия"  и се класираха за 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Според мен имахме трудности в последните 20 метра преди вратата на противника. Бяхме ги разузнали добре, но имаше подценяване, което е недопустимо. Постоянно говоря, че в Европа силите са изравнени. Искам да се извиня  от името на целия отбор за това, което показахме днес. Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин.

Напрежението дойде от това, че тръгнахме да се пренастройваме в хода на мача, след като видяхме, че няма да е толкова лесно. Допуснахме много индивидуални грешки и при дузпите, и при гола. Радва ме представянето и на тримата, които се появиха от резервната скамейка, раздвижиха играта.

За всеки футболист е важно да усеща подкрепата на треньора. Всички, не само Али Соу, са добри футболисти, но просто днес не им е бил ден. Важно е да бъдем домакини, но няма да имаме публика. По-важно е да изглеждаме много по-добре от днес, само това има значение. Ще се опитаме да коригираме грешките, допуснати днес, срещу Славия за първенството", каза Белчев.