Последното попълнение на ЦСКА Тибо Вион бе взет на лагер с отбора преди до­макинството на Лудого­рец, пише "Тема спорт". Това обаче е по-скоро ход, който цели по-бързата адаптация на френския флангови футболист. 26-годишният бек подписа с ар­мейците през седмицата.

Той пристигна от втородивизионния Ниор. Послед­ният шампионатен двубой на Вион за бившия му тим е на 6 март тази година -1:1 срещу Нанси. На него му липсва игрова практика и поради тази при­чина е малко вероятно да попад­не сред 18-те за двубоя сре­щу разградчани.

След победата с 2:0 над БАТЕ Борисов пък настроението сред червените фенове е приповдигнато и би­летите за сблъсъка тази вечер се харчат като то­пъл хляб. Разрешеният ка­пацитет на "Армията" ще бъде изпълнен до краен пре­дел.

Почти сигурно пък ръко­водството на ЦСКА ще пу­сне в продажба виртуални талони за домакинството на БК 36 Торсхавн от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят срещу съперника от Фарьорските острови е в четвъртък, 24 септември, от 20:00 часа на "Армията" и ще бъде ръководен от ун­гарския съдия Тамаш Богнар. При успех ЦСКА ще гос­тува на победителя от двойката Базел - Анротозис в плейофите на надпре­варата.