Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след завръщането на "червените" от Швейцария, че отборът тепърва ще трябва да се доказва във всеки мач и че това е само началото. Специалистът коментира и съперниците на "армейците" в груповата фаза на Лига Европа.

"Всички сме щастливи, че постигнахме целта и искам да поздравя феновете. Надявам се, че ще продължим да им носим радост. На този етап няма слаби съперници, но жребият е такъв, какъвто е.

Играем срещу сериозни имена, трябва да се подготвим добре. Групата е както преодолима, така и не толкова преодолима. Трябва да играем далеч по-освободени, за да се случат още по-големи неща.

Няма място за олекване на очакванията, трябва да се доказваме във всеки мач, така е в ЦСКА. Мисля, че паузата след мача с Етър е добре дошла. За мен момчетата трябва да бъдат мотивирани във всеки един мач, независимо от противника.

Щом си играч на ЦСКА, то няма нужда от допълнителна мотивация. Сигурен съм, че феновете ще ни подкрепят до последно в мачовете от Лига Европа“, каза Белчев.